KEN Fonden

Mogens K. Nielsen, Bestyrelsesformand for KEN Fonden

KEN-fondens midler går bl. andet til velgørende formål

Fabrikant Kaj E Nielsen og Gudrun E Nielsens Fond - i daglig tale KEN Fonden - er som selvejende institution en erhvervsdrivende fond, der blev oprettet i 1983. Fonden overtog i 1986 aktiemajoriteten i KEN A/S.
Fondsbestyrelsens formand er Mogens K. Nielsen.

KEN Fondens formål er først og fremmest at sikre fremtiden for KEN A/S, dels som økonomisk fundament og dels gennem sikring af en egnet bestyrelse i datterselskabet.

Ud over dette er KEN Fonden en almen velgørende fond, der gennem årene har støttet en lang række almennyttige projekter både i ind- og udland, dog med stort præg i lokalsamfundet.

Eksempler på modtagere af generelle støttebeløb kan nævnes: Dansk Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp, WWF Verdensnaturfonden, Red Barnet, Komiteen mod dyreforsøg, Care Danmark og Kræftens Bekæmpelse.

Eksempler på enkeltprojekter: Landsindsamlingen til støtte for Afrika og Asien i 2004, Svendborg Ass. Kirkegård , Demokratiske Muslimer i Danmark, Borneo Child Aid,Tall Ship Aalborg Fonden og Manende Kirke, Tanzania.

Af lokale projekter har der været mange. Her nævnes enkelte: Støtte til bevarelse af lægebetjening, byfornyelse i Brobyværk, Dragen i Nr. Broby, Bofællesskabet Sophiagaard i Ølsted, Børnehaverne i Brobyværk og Allested, Brobyværk Tennisklub, Nr. Broby Badminton, X-Huset i V. Hæsinge, Brobyværk Hallen, Broby Lokalhistorisk Forening, Musikskolen, Sdr. Broby Kirkes altertavle, Brobyværk Stigruppe, Åløkkeparkens Venner og mange flere.

Alle er velkomne til at søge fonden om støtte. Det gøres ved at sende en ansøgning til KEN Fonden, Gærupvej 20, 5600 Faaborg, mail: mkn@ken.dk - Forinden ansøgning indsendes ,så læs venligst vor Persondatapolitik, Og hvis det herefter er nødvendigt så medsend underskrevet samtykkeerklæring, der kan downloades her: Samtykkeerklæring


Læs mere om KEN-hygiejnelegat: Download brochuren for 2017

Nedenfor er links til et udvalg af de institutioner og foreninger, der har været givet bidrag til.

Dansk Røde Kors
Læger Uden Grænser
Kræftens Bekæmpelse
Hjerteforeningen
Mellemfolkeligt Samvirke
Red Barnet
Fregatten Jylland

Jobba på KEN

KEN är en spännande arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas. Ta reda på mer om att jobba på KEN och se ev. lediga platser.